Klaver
Undervisningen er for begyndere og mere øvede. Det er ikke nødvendigt, at du kan spille efter noder.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E604    Pris :  900,-  kr.
Mandag, kl. 12.15 – 14.45
3 lektioner/uge – i alt  60

Holdnr.: E606   Pris :  900,-  kr.
Mandag, kl. 9.00 – 11.45
3 lektioner/uge – i alt  60

Holdnr.: E605   Pris :  900,-  kr.
Fredag, kl. 9.00 – 11.45

Sang/Stemmetræning
Vi skal synge sange og arbejde med grundlæggende stemmemæssige funktioner som f.eks. vejrtrækning, mavestøtte, artikulation og klang.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E608    Pris :  900,-  kr.
Fredag, kl. 12.15 – 14.45
3 lektioner/uge– i alt  60

Holdnr.: E609    Pris :  900,-  kr.
Tirsdag, kl. 9.00 - 11.45
Underviser: Mette Maagaard
3 lektioner/uge – i alt  63

Holdnr.: E611   Pris :  900,-  kr.
Tirsdag, kl. 12.15 - 14.45
Underviser: Mette Maagaard

Dalgas Jazz’n’Blues
På dette hold vil vi arbejde med den Afro-Amerikanske Soul, Blues og Jazz tradition. Vi skal arbejde med groove, gode numre/melodier og improvisation. Vi vil arbejde med at opbygge et band og et repertoire, som skal swinge, og alt efter, hvem der deltager, vil vi dreje musikken derhen, hvor vi kan skabe bandets egen lyd. Hvis du har en komponist i maven, kan vi også arbejde med egne numre. Kort sagt vil vi spille de ting vi i fællesskab synes er fede inden for Rhythm and Blues området.Tilmelding sker efter forudgående henvendelse til underviser. —  Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E602    Pris :  900,-  kr.
Mandag, kl. 12.15 - 14.45

DalgasRock
Vi skaber et band indenfor pop/rock-genren. Der arbejdes bl.a. med groove, dynamik og udtryk. Der er mulighed for at spille egne numre. Målet er at få repertoiret til at swinge, og fokus ligger i processen.
Tilmelding sker efter forudgående henvendelse til underviser.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E603    Pris :  900,-  kr.
Tirsdag, kl. 14.15 – 16.45

New School
På dette hold skal vi arbejde med at gøre den enkle musik smuk og unik.
Repertoiret kan brede sig fra ’60ernes soul og bluesmusik til nutidens aktuelle radiohits. Vi skal sammen som band finde vores lyd, og på denne måde spille os frem til hvilken genre der tænder os. Med sammenspil og bandtanken i højsædet, bliver Dalgas New School stedet, hvor den indre popfugl eller den soulswingende rytmesektion, kan slippe spilleglæde løs. Materialer: 50,- kr.

Tilmelding sker efter forudgående henvendelse til underviser.

Holdnr.: E607   Pris :  900,-  kr.
Onsdag, kl. 12.15 - 14.45
Underviser:  Nicolaj Boysen

Guitar/bas
Undervisningen er for både begyndere og øvede og tager udgangspunkt i det du kan i forvejen.
Begyndere: Vi skal spille en masse sange, lære nye akkorder, strums og fingerspil.
Øvede: Vi vil udvikle dit spil så det lyder bedre f.eks. kan vi arbejde med rytmik, melodispil, tonedannelse, skalaer og improvisation. Hvis du spiller i et af skolens sammenspilshold kan vi arbejde med numre herfra.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E601    Pris :  900,-  kr.
Mandag, kl. 10.05 – 11.45
Underviser:  Benny Morthorst
2 lektioner/uge – i alt  40

Holdnr.: E610
Tirsdag, kl. 12.15 – 13.55    Pris :  750,-  kr.
Underviser:  Benny Morthorst
2 lektioner/uge – i alt  42

OBS! Tirsdagsholdet er forbeholdt guitarister/bassister der går på skolens sammenspilshold!

Hjemmestudie
På dette hold vil vi lære grundfunktionerne i optageteknik. Vi skal arbejde med programmet Cubase, og vil komme omkring opsætning af programmet og dets arbejdsflader, både midi-delen (lyden fra keyboardet) og audio-delen (”rigtig” lyd). Vi vil lave små optagelser af egne sange, skolens soloelever eller måske et større bandprojekt og derigennem lære noget om effekter, mix og mastering. Tilmelding sker efter forudgående henvendelse til underviser.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E672    Pris :  900,-  kr.
Tirsdag, kl.  9.00 — 11.45
3 lektioner/uge – i alt  54

Dalgas lytter
Interesserer du dig for musik, og vil du gerne brede dine ører ud, kan det være Dalgas Lytter er noget for dig. På lytteholdet hører vi musik fra mange forskellige tider og steder, og dykker ned i alle mulige genrer, diskuterer hvad, der går for sig og hvad der er vigtigt i netop denne musik. Vi inddrager både historiske perspektiver og nutidens behandling af musikken. Det meste af undervisningen foregår i klasselokalet, men vi tager også til flere (gratis) koncerter i løbet af året.
Materialer: 50,- kr.

Holdnr.: E571    Pris :  900,-  kr.
Mandag, kl. 9.00 - 11.45
Underviser:  Rie Pedersen

Dalgaskoret
Dalgas Koret er en flok dejlige kvinder og mænd, der synger skøn, mest rytmisk, musik sammen. Vi synger både en-, to- og trestemmigt.
Du behøver ikke kunne læse noder.

Holdnr.  E570 Pris: 900,- kr.
Mandag kl. 14.45 - 16.25
Korleder:  Vibeke Hansen